Ga direct naar inhoud

De Vishal

Haarlem

De Vishal biedt, met haar 150 professionele kunstenaarsleden, unieke tentoonstellingen op een prachtige locatie. Uitdagende educatieve en culturele programma’s, kunstveilingen en actieve samenwerking met Haarlemse kunstinstellingen en musea zorgen voor dynamiek in De Vishal en trekt daarmee jaarlijks ruim 60.000 bezoekers. Daarmee is De Vishal een van de tien best bezochte kunst- en cultuurinstellingen van Haarlem!

Het educatieprogramma ‘Ontdek De Vishal’ daagt kinderen uit het basis- of voortgezet onderwijs uit, zet ze aan het denken en moedigt ze aan de mouwen op te stropen en zelf aan de slag te gaan. Leerlingen krijgen de gelegenheid kennis te maken met kunst, de kunstenaar en de manier waarop kunst wordt gemaakt. En natuurlijk gaan ze zelf aan het werk: tekenen, schilderen, beelden maken, fotograferen of andere technieken worden gebruikt om zelf iets uit te drukken en gestalte te geven. Een ervaren workshopdocent begeleidt de leerlingen.

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 11 tot 17uur, zon- en feestdagen van 13 tot 17 uur. Gesloten op 1 januari, 1e Paasdag, 5 mei en 25 december.

beschikbare projecten

 
De Vishal (Educatie)
beeldend
PO
 
De Vishal (Educatie)
beeldend
PO
 
De Vishal (Educatie)
VO

op het prikbord

Er zijn geen prikbord items.

Aanbieders in de buurt

Hart

Haarlem