Ga direct naar inhoud

Poppentheater De Zilveren Maan

Overveen

Het Poppentheater is gelegen in de aardappelkelder van het sprookjesachtige Landgoed Elswout te Overveen. Op deze groene, bosrijke locatie hebben we wekelijks voorstellingen voor verschillende leeftijden.
Jeannette Kuiper, poppenspeelster van de Zilveren Maan, geeft zelf geen voorstellingen meer. In plaats daarvan biedt het Poppentheater ieder weekend en in de herfst en kerstvakantie, podium aan poppenspelers om in de aardappelkelder van het Landgoed Elswout in Overveen op te treden.
Poppenspel liefhebbers en hun kinderen, kunnen nu hun hart ophalen. Heel trots is Jeanne Kuiper , dat zij zulke bijzondere, leuke, spannende en ontroerende poppentheaters van diverse disciplines heeft kunnen uitnodigen. Traditionele poppenkast met handpoppen, wisselt zich af met voorstellingen, waarin gebruik word gemaakt van marionetten of stangpoppen en tegenwoordig het zo populaire tafelpoppenspel.
Naast nieuw aanstormend talent zijn er ook voorstellingen door theaters die zich al ruimschoots bewezen hebben. Zoals het internationale objecten en figurentheater van Jeroen Boerwinkel met zijn “Theater van de Droom. Hij gaat zijn nieuwste voorstelling “Figurenparade’ opvoeren. En dan komt ook “Joggy Ceations’ van Jogchem Jalink voorbij. Hij is de poppenspeler van o.a. sesamstraat en andere kinder tv producties. Altijd vrolijk en hilarisch met grappige door hem zelf gecomponeerde liedjes. Hij komt in December 2013 uit met een nieuwe voorstelling die als werktitel “Een heleboel sneeuwpoppen” heeft. Tenslotte zijn er onderhandelingen met Lejo. Welbekend om zijn ogen op handen en vingers voorstellingen. Misschien al eens op tv gezien, maar nu in het echt bij de Zilveren Maan.
Dit nieuwe seizoen wordt de spits afgebeten door een van de nieuwkomers “Theater de Zonderlinge” van Lianne Karel

Openingstijden

Voorstellingen op woensdag, zaterdag en zondag.

beschikbare projecten

 
Poppentheater De Zilveren Maan
beeldend, theater
PO
 
Poppentheater De Zilveren Maan
Multidisciplinair
PO
 
Poppentheater De Zilveren Maan

op het prikbord

Er zijn geen prikbord items.

Aanbieders in de buurt