Ga direct naar inhoud

Boerderij Kerckeplaes

Aartswoud

Restinn
Boerderij Kerckeplaes van Kees en Jeannette Nieuweboer heeft een rijke historie. Ze ontleent haar naam aan het feit dat deze oorspronkelijk toebehoorde aan de Nederlands Hervormde Kerk van Aartswoud. In 1963 wilde de kerk de boerderij van de hand doen. Wie de boerderij mocht kopen werd door loting bepaald. De familie Nieuweboer werd de gelukkige.

Op de boerderij, met 70 hectare weideland, heerst een behoorlijke bedrijvigheid. Er staan circa 100 koeien en rond de boerderij worden zowel maïs als tulpen verbouwd. Het bedrijf ligt prachtig aan de Kolkweg en biedt rondom een mooi uitzicht. Dorpen als Aartswoud, Lambertschaag, Abbekerk en De Weere zijn duidelijk zichtbaar, evenals de Omringdijk.

De familie Nieuweboer heet u bij aankomst op de boerderij graag welkom. Voor vragen over de maaltijden, de omgeving of bijzondere wensen kunt u altijd bij hun terecht. Na ontvangst van de sleutel is het tijd om heerlijk te ontspannen in uw Restinn hotelhuisje en te genieten van al het moois dat deze locatie te bieden heeft.

Restinn Aartswoud is Kanjer van de dijk.

Aanbieders in de buurt

B&B Nieuwe Niedorp

B & B Nieuwe Niedorp

Nieuwe Niedorp