Ga direct naar inhoud

Theater de Kunstgreep

Oostzaan

Theater de KunstGreep, een gouden greep, theater met passie!

In het voorjaar van 2013 zag de Stichting Theater de KunstGreep het levenslicht. Na nog geen vier maanden voorbereiding is een doorstart gemaakt met het unieke theater aan het Kerkplein. Met gepaste trots bieden wij u nu ons programma voor het seizoen 2013 - 2014 aan. Kunst en cultuur behoren tot de pijlers van iedere samenleving en leveren een belangrijke bijdrage aan welzijn, gemeenschapszin en het doorgeven van waarden, normen en tradities. Noord-Holland beschikt over een breed en gevarieerd cultuuraanbod en Theater de KunstGreep heeft daar vanaf nu haar unieke inbreng in.

Wij bieden u een gevarieerd programma: professionele theatervoorstellingen uit alle theaterdisciplines. Omdat onze stichting de sociaal culturele samenhang van onze dorpsgemeenschap een extra stimulans wil geven, treft u in dit programma ook de voorstellingen aan van de culturele verenigingen binnen onze Oostzaanse gemeenschap. Wij streven naar een goede samenwerking met (sociaal)-culturele instellingen en organisaties in Oostzaan en omstreken. Wij zijn ervan overtuigd dat Theater de KunstGreep een warme en vertrouwde plek is voor ontmoeting, een plek waar mensen genieten en hun hart ophalen bij wat er te zien is én te doen valt. Oostzaan verdient een levend cultureel centrum!
Voor nu en in de toekomst hopen wij op ondersteuning van vele vrienden en vriendinnen: iedereen die Theater de KunstGreep een warm hart toe draagt.

Openingstijden

Zie website www.theaterdekunstgreep.nl voor de data en tijden van de voorstellingen.

Aanbieders in de buurt