Ga direct naar inhoud

Gospel- en Popkoor Singing Surrender

Schagen

Singing Surrender is opgericht op 22 november 1984. Oorspronkelijk bestond het repertoire hoofdzakelijk uit gospels. Het huidige repertoire is echter zeer divers. Het loopt van kerkelijk getinte nummers tot de meer frivolere of rock getinte gospels, ook zijn "Evergreens" en compilaties uit bekende musicals onderdeel van het repertoire. Ook heeft het koor een zeer gevarieerd Kerstrepertoire.
Singing Surrender wordt muzikaal ondersteund door een professioneel combo bestaande uit : pianist Michel van Heijster, basgitarist Jan Janson en drummer Willem Kuilman. Sinds 1 september 2013 staat het geheel onder leiding van dirigente Brenda Stolk.
In de afgelopen 30 jaar is Singing Surrender gegroeid tot een koor met een eigen geluid en een goede reputatie in de regio.

Singing Surrender geeft ondersteuning aan kerkdiensten en uitvoeringen in ziekenhuizen en verzorgingscentra, concerten van andere (muziek)verenigingen culturele instellingen etc. Ook organiseren we jaarlijks een concert of Kerstconcert in Schagen

Als uw interesse is gewekt neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze website www.singingsurrender.nl

Openingstijden

Repetities op de dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur.

Aanbieders in de buurt