Ga direct naar inhoud

Videoclub Heiloo

Heiloo

Video Club Heiloo heeft als doelstelling gebruikers van een videocamera en amateurs die hun opname bewerken in montage programma's met elkaar in contact te brengen en zo kennis te vermeerderen.
De leden van de vereniging komen uit de wijde omtrek van Heiloo. De Club komt bijeen op de laatste vrijdagmorgen van de maanden september t/m april. In de bijeenkomsten worden video's van de leden getoond en worden de samenwerkingsprojecten besproken. Inleiders zorgen voor het startpunt van discussies of zorgen voor nieuwe inzichten.

Regelmatig zijn leden van de club betrokken bij projecten over andere verenigingen in de regio en bij opdrachten van organisaties in de regio.

Voor de Stichting Hart voor Polen is een omvangrijk project voltooid over de jaarlijkse vakantie van Poolse Kinderen in Heiloo.
Voor Sortiva is een documentaire gemaakt, Evenals voor de inmiddels gesloten melkfabriek Campina in Heiloo. Voor de vereniging Oud Heiloo is een documentaire gemaakt over de jaren 40-45. Regelmatig worden podiumproducties geregistreerd. Voor het Vrijwilligers Informatie Punt in Heiloo werd een registratie verzorgd over een aantal activiteiten van vrijwilligers in Heiloo.

Openingstijden

laatste vrijdag van de maand 09.30-12.00 uur

Aanbieders in de buurt

JT Alkmaar

JT Alkmaar

Alkmaar