Ga direct naar inhoud

Beeldentuin Corrie Kaas

Broek op Langedijk

Beeldentuin Corrie Kaas
'Beeldentuin van Corrie Kaas' Een prachtige tuin met ruim 60 in steen gehakte beelden aan het water van het natuurgebied 'Het Rijk der 1000 eilanden' De geëxposeerde beelden zijn gehakt uit veel verschillende steensoorten, zoals albast en serpentijn. Maar ook de hardere steensoorten zoals marmer en Belgisch hardsteen, zijn sterk vertegenwoordigd. De oude fruitbomen en de vele bloeiende planten geven de tuin een romantisch karakter.
U bent hartelijk welkom in de tuin. De eigenaresse: Corrie Kaas, is zelf een gepassioneerd beeldhouwster. Dit jaar zijn de leden van steengroep 'De VerBEELDing' als gastexposanten aanwezig .De exposanten zijn: Ingrid Buis, Truce Dettmers, Lizbet Douma, Marga Nannes, Ria Straatman, Gré Schouiten, Marjoke Visscher. Ook Corrie zelf is lid van steengroep 'de VerBEELDing' Naast deze groep zal ook Annie Strijbis een aantal beelden tonen. Alle stenen beelden zijn unica, dat wil zeggen dat nergens een zelfde exemplaar te vinden is. Aan elk beeld wordt weken, vaak maanden gewerkt. De passie van de makers is er aan af te zien. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust kijken, wij laten u graag genieten van alles wat er in de tuin te vinden is.

De tuin is open in de periode van 14 juni tot 16 augustus en dan elke zondag en woensdag van 14.00-17.00 uur . Daarnaast ook op afspraak . Adres: Dorpsstraat 60 1721BL in Broek op Langedijk

Iedereen is van harte welkom. Graag tot ziens in de tuin
(NB de smalle paden van de tuin zijn tot onze spijt lastig voor rolstoelers, rollator of buggy is geen probleem)

Openingstijden

Van 14 juni t/m 16 augustus 2015 elke woensdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Buiten reguliere openingstijden ook op afspraak.

Aanbieders in de buurt

Sjoerd Steen

Heerhugowaard