Ga direct naar inhoud

Groot Noord

Amsterdam

COV GrootNoord is een enthousiast koor met een tachtigtal leden. Het repertoire bestaat uit klassieke werken van ondermeer Bach, Händel, Haydn en Mendelssohn, maar ook muziek van Elgar, Rutter of Tippett en Jenkins staan op het programma.
Jaarlijks worden er twee concerten in Amsterdam gegeven, hetzij in het Concertgebouw of in het Muziekgebouw aan het IJ, danwel in de Westerkerk of de Dominicuskerk. Dirigent Marcel den Dulk weet het koor te inspireren en tot grote hoogte te brengen. Dit vereist echter wel de nodige zelfstudie. Deze wordt vergemakkelijkt door gebruikmaking van elektronische oefenmogelijkheden. Wenst u mee te zingen en lid te worden, kom dan eerst een keer op een maandagavond kijken bij een repetitie. Wij beginnen om 19.45 uur. De repetitielocatie is gemakkelijk te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Het openbaar vervoer stopt voor de deur. Kijk op de website www.grootnoord.nl voor alle verdere informatie.

Ook kunt u als projectlid bij meerdere concerten meezingen. De eerste gelegenheid daartoe is bij het concert op 3 mei 2015 in de Westerkerk waar wij Mozarts "Requiem" en Jenkins "The armed Man,a mass for peace uitvoeren" in het kader van HERDENKEN EN VIEREN, zijnde het herdenken van de oorlogsgetroffenen en het vieren van 70 jaar bevrijding.
Een volgende mogelijkheid ligt in het verschiet in voorjaar 2016 als Bachs Mattheus Passion in het Amsterdamse Concertgebouw wordt uitgevoerd.

Openingstijden

Onze vaste repetitieavond is op maandag 19.45 - 22.15 uur. U bent van harte welkom vanaf 19.15 uur.
Mailadres: info@grootnoord.nl
Zie ook www.grootnoord.nl

Aanbieders in de buurt

Amsterdam Brass

Amsterdam