Ga direct naar inhoud

Age's Groente- en fruitstalletje JaDie

Hauwert

Hier telen wij het hele jaar door producten, die wij thuis of op de markt verkopen. Het gaat om milieubewust geteelde groeten en fruit. Heerlijke seizoensproducten zoals aardbeien, pruimen, appels, peren, rabarber, aardappelen, snij- of slabonen en tuinbonen. Onze specialiteit is al meer dan 20 jaar lang de verse capucijner, ook wel blauwschokker genoemd. Een product wat helemaal met de hand wordt geteeld en bewerkt; volgens het oude ambacht. Mensen uit heel Nederland komen ze ieder jaar weer bij ons halen om in te vriezen of om direct vers van het land op te eten.

Verder werken wij samen met collega's uit de buurt die bloemkool, broccoli en andere producten telen die wij niet zelf kunnen verbouwen. Een constructie die ook wel Local Farmers for Local People wordt genoemd.

Heeft u onderweg tijdens het fietsen een droge keel gekregen, dan kunt u bij ons terecht voor een fles heerlijke appelsap voor slechts € 2,-. Gemaakt van onze eigen appels en zonder enige toevoegingen. Puur sap dus! Onze familie en medewerkers staan voor u klaar om u te helpen. Op sommige momenten hebben we zelfbediening.

Graag tot ziens, Familie van Klaveren

Openingstijden

Van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur (hele jaar). Zondags van 13.00 tot 17.00 uur (alleen van 1 maart t/m 15 oktober). Met Kerst en Nieuwjaar gesloten.

Aanbieders in de buurt

Eveline Agema

Hoorn Nh