Ga direct naar inhoud

Kasumai Dunia

Alkmaar

Grenzeloos ontdekken met culturele workshops

Kasumai Dunia bevordert kennismaking met verschillende culturen. Dit doen wij door diverse programma's waarin talentontwikkeling, verbinding en samenwerken centraal staan. 

Dans bijvoorbeeld de wereld rond; van Afrika via India naar Zuid-Amerika. Van afrodance of latin tot breakdance; alles is vertegenwoordigd. Of ga op ontdekkingsreis maak muziek met didgeridoos, djembe’s, conga's of cajon. Of zonder instrument; gewoon op je eigen lichaam. Maak kennis met de ander via theater, spoken word of storytelling, met de magie van origami, bouw met bamboo of graffiti. Yoga, capoeira, er is zo veel moois in de wereld. En Kasumai Dunia is dé manier om ermee in aanraking te komen.

Alle docenten zijn professionele artiesten die vanuit hun ervaring en achtergrond workshops geven in dans, muziek, expressie en beeldende vorming.

Ieder kind, Iedere jongere heeft een talent, door erkenning van je eigen talent sta je open voor de ander en ontstaat er verbinding. Daarmee ontstaat respect voor elkaar en samenwerking.

Kijk voor een actueel aanbod voor PO en VO op onze website

Openingstijden

Ma 9.00 - 18.00 uur

Di 9.00 - 18.00 uur

Wo 9.00 - 18.00 uur

Do 9.00 - 18.00 uur

Vr 9.00 - 18.00 uur

beschikbare projecten

 
Kasumai Dunia
muziek
PO | VO
 
Lef
Kasumai Dunia
Multidisciplinair
VO

Aanbieders in de buurt