Ga direct naar inhoud

Muziek-Werkplaats

Utrecht

De Muziek-Werkplaats is expert op het gebied van muziektechnologie in het basis- en voortgezet onderwijs. Al vijftien jaar geeft het bedrijf workshops op scholen in het hele land. De workshops stimuleren samenwerking en bevorderen creativiteit, muzikaliteit en luistervaardigheid. De Muziek-Werkplaats bereikt duizenden leerlingen per jaar. Van de bovenbouw basisonderwijs tot en met alle niveaus in het voortgezet onderwijs.
De workshops worden gegeven door enthousiaste muziekprofessionals die zowel muzikaal als technisch onderlegd zijn. Naast standaard aanbod verzorgt de Muziek-Werkplaats ook workshops op maat. Meer informatie via: https://muziek-werkplaats.nl

Voor het Primair Onderwijs bieden wij diverse workshops aan, waarbij altijd de combinatie van muziek en creatieve technologie centraal staat. De apparatuur waarmee de leerlingen aan de slag gaan is met veel zorg samengesteld en maakt het mogelijk dat ze hun eigen muziek kunnen maken. De workshops worden gegeven door enthousiaste muziekprofessionals die zowel muzikaal als technisch onderlegd zijn.

Naast ons vaste aanbod aan workshops, is het altijd mogelijk om workshops op maat te maken.

Momenteel hebben we voor het PO volgende workshop aanbod:
– DJ Game
– Ringtone componeren

Ga voor meer informatie naar onze website of neem contact met ons op.  

Ons aanbod voor het VO is ook te vinden op Cultuurindeklas.nl en op onze website

beschikbare projecten

 
Muziek-Werkplaats
muziek, nieuwe media
VO
 
Muziek-Werkplaats
muziek, nieuwe media
PO
 
Muziek-Werkplaats
muziek, nieuwe media
VO
muziek, nieuwe media
PO | VO
 
Muziek-Werkplaats
muziek, nieuwe media
PO

Aanbieders in de buurt

123Zing

Oudewater

Linda Rosink

Utrecht