Ga direct naar inhoud

Doortje Doezel de goudvisheld!

Bijzondere voorstelling in eigen Theaterwagen

Blauwe golf
Stel je voor, je bent schrijfster van heldhaftige kinderboeken, waar de hoofdpersoon van het ene avontuur in het andere rolt, groots en meeslepend leeft, vecht met leeuwen, boeven vangt, oude mannetje redt en geheimen ontmaskerd.
Doortje Doezel zit in haar huisje en schrijft over helden, ze schrijft en zucht; was ik zelf maar een held. Dan belt de postbode aan; de goudvis springt totaal in verwarring uit de kom en Snoes de poes ligt op de loer....dan komt Doortje in actie!
 
In deze interactieve voorstelling gaat Doortje Doezel op zoek naar kleine heldendaden waar de wereld leuker van wordt. 
Duur voorstelling: 30minuten
De voorstelling wordt gespeeld in een mobiel theater, een zogenaamde Theaterwagen (max. 40 zitplaatsen).
Met deze wagen komt Doortje aanrijden op jullie school/parkeer of bibliotheekplein.
Op het gastenboek geplaatst door de Josephschool te Pynacker:
Wat een geweldige afsluiting van de kinderboekenweek vandaag. In het knusse mobiel theater kregen wij een voorstelling over het schrijven van een boek over helden.........
De kleuters hebben genoten. Het toneelspeel was leuk en er gebeurde van alles op het toneel. De goudvis die door blubjes echt kon tellen, het tikken van de klok met het vogeltje dat eruit kwam, het mooie schoentje..............
Na afloop kregen de kleuters een leuke kleurplaat mee over het toneelstuk. Er werd ook erg leuk ingegaan op de reacties van de kinderen door de spelers ook tijdens het spel.
Een echte aanrader voor andere scholen! Doen!