Ga direct naar inhoud

Natuur- en Milieuvoorstellingen

Blauwe golf
SPOT biedt een groot aantal voorstellingen voor een kinderpubliek vanaf vier jaar. Verrassend, fantasievol en soms met een vleugje moraal.
Zoekt u iets voor buiten in de natuur? Boze Bomen van Theater Suer is een voorstelling over wortels, ontworteld zijn en je wortels zoeken. Het gaat niet goed in het bos. Iemand heeft een gevaarlijke stof in de bomen gespoten en dat voelt erg onaangenaam. Een oplossing is niet zo snel voorhanden en natuurlijk weet iedereen het beter. En de bomen worden steeds bozer. In drie kwartier gaat Patricia Suer met de kinderen op zoek naar de oplossing.
Laat de kinderen kennis maken met Kabouter Pierelier. Hij is slechts anderhalve meter lang, fraai uitgedost en draagt een grote koffer. Ter plekke pakt hij zijn koffer uit en vertelt over zijn leven in het bos. Samen met de kinderen improviseert hij een voorstelling met muziek, spel en beweging.
Of anders Meatball & van de Camp Circustheater met Verrukkelijke Vuilnismannen. Twee rasechte Utrechtse circusartiesten brengen een ode aan de ophaler van afval, zwerfvuil en rommel! De Vuilnisman. Zij doen de sterke man-op-man Acro-Kliko Truc en jongleren met vuilniszakken en petflessen, blikken, glas en rotte vis om zo het afval te scheiden.
Een komisch milieutheaterspektakel dat aan afval en recycling een geheel nieuwe betekenis geeft.