Ga direct naar inhoud

Black Gospel Workshop

Blauwe golf

Of je nu gelovig bent of niet, niemand houdt zijn voeten stil bij het horen en zien van een swingend black gospel koor, zoals bijvoorbeeld in een film als Sister Act. Haal deze belevenis in huis met de Black Gospel Workshop van maX Music!

De workshopleider vertelt kort iets over de geschiedenis en achtergrond van het genre, en na het opwarmen van de stemmen worden enkele typische black gospel songs aangeleerd, zoals Oh Happy Day of Shackles.

Bij het aanleren van de songs besteden de workshopleiders aandacht aan typische karakteristieken zoals 3-stemmigheid, soul, dynamiek en het belten met de stemmen. Zo vormen de deelnemers binnen no time een swingend koor.

Presentatie
De workshop kan worden afgesloten met een presentatie voor bijvoorbeeld andere leerlingen, ouders, etc.Een optionele extra is de inzet van een bandcoach om een band klaar te stomen voor begeleiding van de zingende deelnemers. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

De Black Gospel Workshop wordt verzorgd door professionele artiesten met veel ervaring met uiteenlopende doelgroepen. Diverse workshopleiders - waaronder André Bijleveld, bekend als jurylid van tv-programma 'Korenslag' zijn betrokken bij de bekende gospelkoren Gospel Boulevard en Inside Out die regelmatig internationale artiesten begeleiden en al diverse malen winnaars hebben geleverd voor tv-shows als X-Factor en Idols.