Ga direct naar inhoud

Breakdance Workshop

Blauwe golf

Een gevorderde breakdancer heeft ritmegevoel, conditie, moed en creativiteit. Maar als je net begint, kom je al een heel eind met motivatie en wat lef. In de Breakdance Workshop van maX Music gaat met een groep jongeren aan de slag met de oldskool basisbewegingen van het breakdance. Vet om te zien, stoer om te doen en cool om te leren!

De workshopleider stelt zich voor en demonstreert wat moves van het breakdance.
Na een warming up leren leren de deelnemers de basispassen op het ritme van muziek. Natuurlijk wordt er aandacht besteed aan verschillende overgangen naar het grondwerk dat zo karakteristiek is voor breakdance. De jongeren oefenen met danspassen dicht bij de grond zoals de 6step en de babyfreeze waarbij de danser steunt op een of twee armen en met zijn benen in de lucht stil hangt.

De verschillende passen, moves en freestyles kunnen worden samengevoegd tot een breakdance choreografie die kan worden gepresenteerd aan een publiek.

De Breakdance Workshop wordt verzorgd door professionele en enthousiaste dansers zoals Theo en Wouter. Deze dansers zijn zelf actief in crews, doen mee met shows en vinden het daarbij leuk om hun skills te delen met anderen.

De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. U bent daarom verzekerd van succes wanneer u maX Music kiest als partner voor uw creatieve project.