Ga direct naar inhoud

Zang & Dans Workshop

Blauwe golf

The Voice, X-Factor, So You Think You Can Dance; de ene talentenjacht na de andere schiet voorbij op televisie. En na wereldwijde ontdekkingen van nieuwe artiesten via YouTube proberen velen ook via Internet hun talenten te ventileren. Iedereen lijkt beroemd te kunnen worden, maar eerst moet er worden geoefend!

In de Zang & Dans Workshop ervaren de deelnemers hoe het is om deel uit te maken van een popgroep. Twee workshopleiders geven een stoomcursus waarin wordt toegewerkt naar een presentatie waarbij de deelnemers zingen en dansen! 

Inhoud Zang & Dans Workshop
Na een spetterende openingsong van X6 worden de deelnemers opgewarmd met wat stemoefeningen. Vervolgens leert de groep de verschillende stemmen uit een bekende song. Als de zang onder de knie is, wordt de bijbehorende danschoreografie aangeleerd. Tenslotte worden zang en dans gecombineerd in een wervelende performance.

Grote groepen
Een grote groep kan ook worden opgesplitst in een zangteam en een dansteam die onafhankelijk van elkaar worden getraind door de workshopleidsters. Aan het eind van de workshop presenteren de teams samen dezelfde song.

De workshopleider
De workshops van maX Music worden verzorgd door professionele en enthousiaste artiesten met didactische kennis en ervaring. Deze artiesten zijn zelf actief in dansgroepen, doen mee met shows en vinden het daarbij leuk om hun skills te delen met anderen.