Ga direct naar inhoud

Musical Workshop

Blauwe golf

Veel jongeren kijken naar musicalfilms als Pitch Perfect of La La Land. Genoeg ingangen dus om jongeren zelf aan de gang te krijgen met deze kunstdiscipline.

Inhoud Musical Workshop
In de Musical Workshop van maX Music leert een groep jongeren zelf een scene spelen en zingen en bewegen op een typisch musical lied. Voor even zijn jullie zelf de sterren!

Musical is een vorm van theater die zang en dans combineert met gesproken dialogen. De emoties en het verhaal zelf worden samengebracht met woorden, muziek, bewegingen en technische aspecten zoals het decor en de belichting.


In deze Musical Workshop leert de nadruk op het combineren van spel en zang, en in iets mindere mate dans. Bent u juist geïnteresseerd in het dansen in Musicals, kijkt u dan naar onze Workshop Musical / Showdance.

De workshopleider
De maX Music workshopleiders die de Musical Workshop geven zijn ervaren, gediplomeerde theaterdocenten die op dagelijkse basis acteren, regisseren en doceren. Daarnaast selecteert maX Music de docenten op betrouwbaarheid en op het vermogen om enthousiasme over te dragen.