Ga direct naar inhoud

Mobielhoesjes Maken Workshop

Blauwe golf

Waar muziek en dans al snel tot de verbeelding spreken is het een grotere uitdaging om jongeren te interesseren voor beeldende kunst. Bij maX Music proberen we met kunst & cultuur workshops aan te sluiten op de belevingswereld van jongeren, en uit die gedachte is ook de Workshop Mobielhoesjes Maken voortgekomen.

Inhoud Mobielhoesjes Maken Workshop
Een groep jongeren gaat onder begeleiding aan de slag met diverse materialen om zo voor ieder een hoesje te maken voor de eigen mobiele telefoon, of een ander accessoire.

De deelnemers doen zo ervaring op met het gevoel en visuele aspect van diverse materialen zoals rubber (bijvoorbeeld fiets- of autobanden), leer en kunststoffen. Vervolgens stellen ze met verschillende technieken zoals knippen, plakken en graffiti spuiten zelf een kunststukje samen dat ze mee naar huis kunnen nemen en zelfs praktisch kunnen gebruiken.

De workshopleider
De workshop wordt gegeven door een professioneel beeldend kunstenares met veel ervaring met cultuureducatie. De workshopleiders bij maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. U bent daarom verzekerd van succes wanneer u maX Music kiest als partner, ook voor deze Workshop Mobielhoesjes Maken.