Ga direct naar inhoud

StemSterren

Blauwe golf

The Voice Of Holland, X-Factor, Idols; de ene talentenjacht na de andere schiet voorbij op televisie.

En na de wereldwijde ontdekking van zangtalenten via YouTube proberen velen ook via Internet hun talenten te ventileren. Iedereen lijkt beroemd te kunnen worden, maar eerst moet er worden geoefend!

In de zangworkshop StemSterren ervaren de deelnemers hoe het is om voor een publiek te zingen en performen. Een professionele, jonge artiest geeft een stoomcursus waarin wordt toegewerkt naar een presentatie waarbij de deelnemers voor elkaar zingen en presenteren! Worden hier de nieuwe Nederlandse idolen geboren?

Inhoud StemSterren Workshop
De deelnemers worden opgewarmd met stemoefeningen met aandacht voor houding, ontspanning en ademsteun. Klassikaal leert de workshopleider vervolgens een refrein aan van een bekende popsong, zo mogelijk tweestemmig. De deelnemers gaan nu in groepjes uiteen om delen van de song voor te bereiden. De workshopleider helpt de groepjes met de stemverdeling en ideeën voor de presentatie.

Gezamenlijk optreden
De deelnemers komen tenslotte weer samen voor een optreden. Het refrein wordt gezamenlijk gezongen en de afzonderlijke groepjes zingen en performen de overige delen voor elkaar. Wanneer de workshop deel uitmaakt van een kunstendag met een afsluitende presentatie, dan kan het optreden van de Workshop StemSterren hier natuurlijk worden herhaald.

De workshopleider
De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. De workshopleiders van StemSterren zijn over het algemeen professionele zangers en zangeressen die ook regelmatig optreden. U bent daarom verzekerd van succes wanneer u maX Music kiest als partner voor uw creatieve project.