Ga direct naar inhoud

De KISS moves - NutCrasher & Carmina Burana XXL

Dansvoorstelling met professionele en junior dansers

Blauwe golf
Na het succesvolle Strauss is Cool, Vivaldi Rocks wederom een dubbelprogramma met professionele en junior dansers. Jonge talenten ontmoeten ervaren dansers en maken samen een dansvoorstelling. De KISS moves grijpt terug naar een klassieker (Carmina Burana) en bewerkt deze met haar eigen fusion stijl met de hulp van een DJ en een multiculturele en veelzijdige dansact. De nadruk ligt hier op de bewerking van de originele betekenis van de tekst, die weerspiegeld wordt in de krachtige bewegingen van de fusion van o.a. urban, contemporary, klassiek, folkdans en jazz. In FREE-dom komen de dansers van verschillende leeftijden, herkomsten en dansachtergronden bij elkaar en delen hun gedachten over hun opvatting van vrijheid: HUN VRIJHEID! Een energiek stuk over de interne en externe beperkingen die onze vrijheid belemmeren en over de kract en de zoektocht naar deze vrijheid. begeleid door een (jazz) componist en live DJ, met bewerking van zelfgeschreven teksten rondom het thema van de dansers.

DE CAST
De cast van
NOW or NEVER (2012) bestaat uit 10 dansers (professionele, junior dansers, stagiairs en autodidacten) met verschillende leeftijden, culturele en dansachtergronden (zoals contemporary, urban, klassiek ballet en volksdans).
Choreografie: Dorottya Kiss & René Vrielink i.s.m. de dansers 

- De voorstelling is zowel apart, als in combinatie met cARMINA bURANA te boeken. Voor meer infomatie en eveneens te boeken workshops kunt u contact opnemen met Frontaal.
- De KISS moves biedt educatieve workshops aan die aansluiten op de voorstelling. Deze kunnen voor of na de voorstelling worden georganiseerd. De workshop fungeert als een soort voorbereiding op, of als verwerking van de voorstelling. Ook kunt u een voor- of nagesprek aanvragen bij de voorstelling.