Ga direct naar inhoud

Vleugels enzo

Blauwe golf
Aanbieder
Vleugels en Zo...is interactieve voorstelling vol humor en mooie beelden. Jonge kinderen komen tijdens de voorstelling op twee manieren in aanraking met dans: ze kijken ernaar en doen vervolgens ook actief mee. Alles draait om het beleven, ervaren en plezier hebben van dans.
De voorstelling gaat over twee engeltjes die met een mooi karretje op reis zijn. Op een ochtend krijgen ze de schrik van hun leven: ze zijn hun vleugels kwijt! Wat nu? Zonder vleugels zijn ze niet compleet. Na een lange zoektocht vinden ze een koffer met allerlei vleugels erin: van een vlinder, een draak, een bijtje en een enge ijskoningin...maar hun eigen vleugels zitten er niet bij. Ze worden verdrietig en weten niet meer wat ze moeten doen. Uiteindelijk vinden ze, geheel onverwacht, toch nog hun eigen vleugels. Daar worden ze natuurlijk heel blij van en daarom gaan ze samen met de kinderen feest vieren en dansen.
 
Het bijzondere aan Vleugels en Zo...is dat de engeltjes tijdens de gehele voorstelling in hun rol blijven en nooit met de kinderen of leerkrachten gaan praten. Alle dansopdrachten worden gecommuniceerd via beweging. Op deze manier blijft ook tijdens het actieve gedeelte de magie bestaan en ligt alle aandacht puur bij de dans. Woorden zijn in dit project niet nodig!