Ga direct naar inhoud

Solid Ground t - City Rhythm

Dansvoorstelling

Blauwe golf
Het is een roerige wereld. De geschiedenis herhaalt zich; crisis, vervreemding, hokjes denken. Niks is zeker. Eén ding staat vast HIPHOP is terug! Op de straat en het vertelt de waarheid.
De waarheid vind je namelijk op ‘t Hofje. ‘t Hofje slaapt nooit. Altijd in beweging: 24/7. Waar in de nacht de bakker zijn deeg kneedt, kruipen dronkenlappen tegen de ochtendglorie de goksyndicaten uit. De Toko van Edsel opent bij de eerste zonnestralen haar deuren en slager Wim biedt tussen de middag spijbelende kinderen een plakje worst. Buurman Kees klaagt in de namiddag over de muziek van de buren; stelletje hobbyisten. En de avond begint zodra de verslaafden het daglicht hebben vermeden. De cirkel is weer rond...vandaag dan. Steeds maar weer rondkomen en overleven. Kinderen, arbeiders, werklozen en verslaafden op één hofje; ’t Hofje. 
City Rhythm is een show met jonge dansers van Solid Ground aangevuld met professionals uit de Nederlandse hiphopscene en academies. Verschillende dansstijlen zoals breakdance, popping, locking en moderne dans bundelen hun krachten om de waarheid ten tonele te brengen. 

Benieuwd naar City Rhythm? Klik op de onderstaande link voor een trailer van City Rhythm:
Trailer City Rhythm