Ga direct naar inhoud

Hier ben ik! 2+ voorstelling

Blauwe golf
Muziek, dans, poppenspel en theaterpret, een feestje voor peuters en kleuters. Niets leuker dan je eigen wereldje onder de tafel te maken. Praten met Bert de hamster, Nicky de poes of beer is altijd fijn want die begrijpen alles. Of je tovert gewoon jezelf in een vogel en vlieg je even weg over de huizen en het bos. Dromen kan ook maar dan moeten er geen monstertjes onder je bed zitten.  
Rita, Herman en Maya zingen, dansen, spelen en doen waar ze zelf zin in hebben. Fantasie en realiteit lopen door elkaar heen in een spel waar niets vanzelfsprekend is maar alles toch vanzelf gaat. Al springend van de hak op tak ontdekt het knotsgekke drietal dat de wereld om hun heen niets anders is dan wat zij er zelf van maken.
 
Vrolijke avonturen, geestige teksten en aanstekelijke liedjes op Braziliaanse-, Caraïbische- en flamencomuziek. Natuurlijk wordt het een gezellige bende. Dat hoort nou eenmaal bij een feestje, zelfs opruimen is leuk. Als je er een liedje bij zingt en er óók nog bij kan dansen helpt iedereen mee!
Herman Link: muziek & teksten, (poppen)spel, gitaren, cavaquinho, cuarta & percussie / Edsart Udo de Haes of Arturo Ramon: muziek, (flamenco)gitaar / Rita Iny: teksten, spel & percussie/ Maya Link: choreografie, (flamenco)dans, spel & percussie / Theo Olthuis: teksten & regie-adviezen.