Ga direct naar inhoud

Djembe Afrika dag op school

Blauwe golf

Al eens gedacht aan een super gave Afrika dag?

De verschillende workshops zijn aangepast aan alle leeftijds groepen. Iedere groep krijgt een ander programma aangeboden. Voor de kleuters is er een een leuk Afrika verhaal waarop ze kunnen meetrommelen en de oudere kinderen krijgen op hun eigen niveau eenvoudige maar leuke ritmes aangeboden. Op deze manier kunnen alle groepen actief meedoen aan de workshops. Het heeft mij en de leerkrachten het afgelopen jaar meerdere keren verbaasd wat er in die korte tijd bereikt kan worden !    

Djembe workshop met eindpresentatie.

Aan het eind van de dag is er een spetterend optreden van alle groepen voor de ouders en leerkrachten. Het toewerken naar deze presentatie stimuleert de kids enorm om hun uiterste best te doen. De toeschouwers worden actief bij de presentatie betrokken door handpercussie instrumenten uit te delen.
Samen maken we er een ware happening van. Wij zorgen tevens voor de aankleding in Afrikaanse sfeer, brengen professionele geluids apparatuur mee en een begeleider op de Afrikaanse bastrommels.    

Referentie
Basisschool de Zevensprong Weert.
We hebben een geweldige laatste schooldag achter de rug. Mede dankzij jullie professioneel verzorgde workshop. De speelzaal was super aangekleed,helemaal in het thema van de djembe's. Ook de opbouw per groep was mooi om te zien en te horen,van kleuter tot en met groep 8. Iedereen vond het geweldig en er was dan ook een super inzet van elk kind.
De eindpresentatie buiten was een mooie afsluiting ........ kippenvel. We willen jullie ontzettend bedanken voor jullie aanwezigheid op onze school.
CHAPEAU !