Ga direct naar inhoud

Schrijf je eigen SCHOOLLIED!

Een nieuw eigentijds SCHOOL(POP)LIED!

Blauwe golf

Schrijf je eigen schoollied!
De meeste basisscholen hebben geen schoollied of nog een ouderwets schoollied wat niet meer gezongen wordt of waarvan niemand meer het bestaan van weet. Terwijl een schoollied juist heel goed is voor de binding tussen de kinderen op school. Tune4u geeft daarvoor workshops aan groepen leerlingen in het schrijven van je eigen schoollied! Tijdens de workshops wordt een liedtekst gemaakt en met de liedtekst die ze hebben verzonnen wordt een te gek eigentijds schoollied geschreven wat alle kinderen van de school uit volle borst mee kunnen zingen en wat niet meer uit je hoofd te krijgen is!
 
Door de workshops leren de kinderen hoe een lied is opgebouwd en leren ze op een leuke en creatieve manier na te denken over muziek en over hun school. Het schrijven, uitvoeren en opnemen van de liedtekst bevordert de samenwerking tussen de kinderen en het schoollied stimuleert de eigenwaarde, de saamhorigheid en het WIJ gevoel onder de kinderen van de school.
 
Het lied wordt professioneel gemixed en op een mooie bedrukte CD samen met een karaoke versie afgeleverd. Naast het schrijven van het schoolpoplied kan Tune4u ook een schoolband samenstellen en daarmee het lied oefenen, opnemen en uitvoeren. 
Of met de kinderen een videoclip of lipdup clip van het schoollied maken waarbij alle kinderen van de school, alle leraren en zelfs de directeur het schoollied kan meespelen, zingen en playbacken!
 
Met de workshops geeft Tune4u ook andere onderwerpen, thema's en projecten een muzikaal gezicht zoals het project 'Schrijf je eigen poplied!',  ‘Met de klas de boer op’ of ‘De boomfeestdag’. Foto’s en filmpjes van diverse projecten zijn te bekijken op de site www.tune4u.nl!
 
Is jullie interesse gewekt?..... Ik kom graag langs om tekst en uitleg over de mogelijkheden van het project te geven.
 
 
 
Muzikale groeten van;
 
Marco Emmerig
info@tune4u.nl
www.tune4u.nl
06-39695710
075-6411191
Oostgraftdijk 58a
1487 MC Oostgraftdijk