Ga direct naar inhoud

Prins Heerlijk

een sprookje

Blauwe golf

Een handkar vol spullen. Daaruit ontstaat een sprookjesachtige voorstelling.  Voor de hele school. Het verhaal over Zoetje, een keukenprinses op zoek naar een prins met of zonder wit paard
Soms lijkt iets mooier dan het in het echt is. En zoals het  in sprookjes hoort blijken er ook nog kikkers rond te springen die misschien niet zijn wat ze lijken. Kortom een ouderwets en toch modern sprookje. En ze leefden nog lang en gelukkig....

Poppentheater FATSNERRAN speelt deze productie in een klassiek ogende setting. Met een handkar vol spullen waaruit het decor en verhaal onder handbereik ontstaat. Met aankleding uit de tijd van Dickens wordt een eigentijds verhaal gespeeld over een zoektocht naar geluk. Een verhaal van alle tijden.

Prins Heerlijk kan gespeeld worden voor iedereen vanaf 4 jaar, voor de hele school in een versie voor de onderbouw en voor de bovenbouw.

Naast de voorstelling is er een ondersteunend en compleet lespakket (cultuur- en erfgoededucatie) beschikbaar en dit kan worden uitgebreid met fraaie werkboeken voor onder- en bovenbouw. Ook kunnen de medewerkers van FATSNERRAN, indien gewenst, ondersteuning bieden bij het opzetten van een workshop, lessenserie of project.

gemaakt door Marijke en Alexander Bauwens met muziek van Joram Bauwens en Gerard van Amstel, kostuums van Truus de Kanter. De affiche is getekend door Kien Hertoghs en Frank de Winter maakte de foto’s.