Ga direct naar inhoud

De Vrolijk Verrassende Kerstshow

Kerstliedjes programma met een quiz en live schilderen

Blauwe golf

                                               De Vrolijk Verrassende Kerstshow

Prinses Anna doet niets liever dan zingen. Zij zingt alle liedjes die ze mooi vindt: van Dikkertje Dap tot Morgen uit de musical Annie en van Laat het los uit Frozen tot Hoofd, schouders, knie en teen. 
Toen zij zes jaar was, is haar vader de Koning op reis gegaan en nooit meer terug gekomen. Boze tongen beweren dat haar stiefmoeder hier meer van weet. Door te zingen, vergeet Anna even dat haar leven zo veranderd is.

Nu haar vader weg is, kan haar stiefmoeder ongestoord genieten van alle luxe. Ze draagt de mooiste jurken, maar geeft de prinses alleen reststukjes stof, waar ze dan zelf haar kleding van moet naaien. Kinderen uit het dorp noemen haar dan ook de Lapjesprinses.
Op een dag komt er een koopman langs met mooie stoffen. “Doe de restanten maar”, zegt de stiefmoeder, “dat is goed genoeg voor dat wicht!”
Prinses Anna begint aan haar kerstjurk, want alleen daarmee mag ze naar
De Vrolijk Verrassende Kerstshow. Net op tijd is de jurk klaar. Hij is heel mooi geworden. Nu kan ze eindelijk aan iedereen haar favoriete liedjes laten horen.

Op het feest komt ze een quizmaster, een kunstenaar, een muzikant en heel veel andere kinderen tegen.  Prinses Anna mag de mooiste liedjes zingen, meedoen aan een quiz, de kerstboom versieren, musiceren en zelfs een schilderij maken………. Uiteraard zullen de kinderen haar daarbij gaan helpen. Dat zorgt voor veel verrassingen en een vrolijk kerstfeest voor iedereen!!