Ga direct naar inhoud

Workshop Verhalen Beeldend Vertellen

Workshop voor leerkrachten

Blauwe golf
Wat is er nou mooier dan een leerkracht die een verhaal vertelt, en een klas die ademloos luistert.
Een goed verteld verhaal is als een film in de verbeelding van je publiek

Deze workshop geeft je handvatten voor het beeldend, expressiever en gemakkelijker vertellen van een verhaal.  Je werkt aan het beeldend vertellen van jouw verhaal op jouw eigen authentieke manier. Ook werk je aan verhaalkeuze, voorbereiden van een verhaal, verhaalopbouw, verhaalstijlen, gebruik van gebaren en beweging, mimiek, stemgebruik, lichaamstaal, spanningsopbouw, en de presentatie van uw verhaal. Er kan op verschillende niveau’s worden gewerkt.

In mijn trainingen en workshops vind ik het mooi om te bereiken dat mensen hun eigen manier leren vinden om ontspannen, beeldend, helder en met plezier in het openbaar te spreken en vertellen.
In een sfeer van openheid, plezier en inspiratie werk ik aan het authentiek en beeldend vertellen in contact met jezelf en in contact met het publiek.
 
Ik geef al vele jaren workshops Verhalen Vertellen en Spreken in het openbaar bij scholen, bedrijven, en instellingen.
Ik ben trainer Spreken in het openbaar bij Het Verteltheater en Matrixevents, en werkte als trainer voor Rhetorica communicatie-trainingen. Sinds 2009 assisteerde ik trainingen en coachte ik mensen resultaat gericht in de persoonlijk leiderschaps trainingen Basic, Bron en Creatie bij CSA Training.

Ik studeerde in 1993 af aan de HKU faculteit Theater & Drama in Utrecht, volgde masterclasses verhalen vertellen, trainingen Speaking Circles, persoonlijk Leiderschaps trainingen en doet aan Biodanza.

 meer informatie www.vertellen.net