Ga direct naar inhoud

Wedstrijd Radio Commercial maken

Maak dé radiocommercial voor de Open Studio Dagen van 5 & 6 september 2015 in Hilversum

Blauwe golf

In de radiocommercial vertel je kort en krachtig waarom mensen naar de Open Studio Dagen in Hilversum moeten komen. Op 5 en 6 september vinden deze plaats. Je kan daar een zelf gecomponeerd achtergrondmuziekje bij gebruiken, of alleen één of meerdere stemmen. Vanwege de rechten mag je geen bestaande (achtergrond)muziek gebruiken. De commercial mag maximaal 20 seconden duren. Hoe origineler je commercial, hoe groter de kans dat je wint! Je kan deelnemen in de leeftijdscategorie 6 t/m 12 jaar of 13 t/m 17 jaar.

Neem de commercial op (bijvoorbeeld met je mobiel, tablet of computer) en stuur hem in een digitaal bestand uiterlijk zondag 7 juni 2015 naar: wedstrijd@schoolstudio.nl De grootte van het bestand mag maximaal 5 MB zijn.

Een onafhankelijke jury beoordeelt en bepaalt de winnaars (1 in elke categorie).

De prijs: de winnaars gaan hun eigen commercial in een echte studio op het Media Park opnemen, natuurlijk onder professionele begeleiding. De opname wordt in overleg gepland in de week van 22 juni. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wat zijn de Open Studio Dagen?
De Open Studio Dagen vinden jaarlijks plaats in mediastad Hilversum. Iedereen kan het Media Park bezoeken en de vele media gerelateerde-activiteiten in Hilversum zelf. Kom en neem ook een kijkje achter de schermen van de mediawereld. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op openstudiodagen.nl