Ga direct naar inhoud

Backstage

Blauwe golf

Neem een kijkje achter de schermen van Podium Duycker!

Als bezoeker van een concert of dancefeest is het prachtige eindresultaat te zien van een hoop voorbereidend werk. Wat gebeurt er allemaal vanaf het moment dat er een band binnen komt, totdat ze op het podium staan? En wat moet er allemaal voorbereid worden om te zorgen dat er een succesvol dancefeest gaat plaatsvinden?

Met een rondleiding in Duycker geven wij u een kijkje in de keuken. Denk hierbij aan een groep muzikanten die binnenkomt bij Duycker, i.s.m. de techniek alles gaat opbouwen, een soundcheck doet en zich vervolgens klaar gaat maken voor het optreden.

Ook kan aan deze rondleiding een workshop gekoppeld worden. Denk hierbij aan dj-ing, rap of songwriting, om zelf even het ‘artiestengevoel’ te ervaren! Uiteraard zijn ook andere workshops mogelijk. Scroll hiervoor naar beneden om alle workshops te bekijken.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Lotte Lammers: lotte@duycker.nl. Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen. Er geldt een 0% BTW-tarief voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar.

Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen.