Ga direct naar inhoud

Breakdance

Blauwe golf

Breakdance, ook bekend als breaking of b-boying, is een dansstijl. Het vormt samen met rap, graffiti en dj-en de vier elementaire onderdelen van hiphop. Breakdance is ontstaan eind jaren ’70, begin jaren ’80 in de zwarte achterstandswijken in New York. Breakdance is uitgevonden om te dansen op de nieuwe muziekstijl, die eerst bekend stond als electro en zich later ontwikkelde tot hiphop en rap. Binnen breakdance draait het om het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie. Leerlingen die hieraan deelnemen krijgen dus niet alleen een choreografie aangeleerd, maar moeten ook een eigen stijl ontwikkelen.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Lotte Lammers: lotte@duycker.nl. Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen. Er geldt een 0% BTW-tarief voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar.

Kosten zijn geldig op basis van beschikbaarheid in Podium Duycker. Bij workshops op locatie dient rekening gehouden te worden met aanvullende kosten voor benodigde materialen indien niet aanwezig.

Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen.