Ga direct naar inhoud

Freerunning

Blauwe golf

Freerunning, ook wel Parkour genoemd, is een in Frankrijk ontstane loopdiscipline, waarin de leerlingen proberen hindernissen te overwinnen op een zo vloeiend en snel mogelijke manier. Parkour kan vrijwel overal worden beoefend, maar is voornamelijk bedoelt voor een urban. Het doel van parkour is het verleggen van grenzen door middel van vele technieken om obstakels te overwinnen. Naast de fysieke kant, is dus filosofie achter deze discipline – de vrijheid en het verleggen van grenzen – ook heel belangrijk. Afhankelijk van het weer kan deze workshop op een buiten -of binnenparkour gegeven worden.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Lotte Lammers: lotte@duycker.nl. Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen. Er geldt een 0% BTW-tarief voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar.

Kosten zijn geldig op basis van beschikbaarheid in Podium Duycker. Bij workshops op locatie dient rekening gehouden te worden met aanvullende kosten voor benodigde materialen indien niet aanwezig.

Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen.