Ga direct naar inhoud

Live music experience met Bazz

Blauwe golf

Van tevoren weet je niet wat het resultaat zal zijn, maar dat de groep met een deuntje in het hoofd en een lach op het gezicht de workshop verlaat is zeker! Het aanstekelijke enthousiasme van Bazz zorgt er voor dat iedereen meedoet, muzikaal of niet. Heb je het ritmegevoel van een ei? Geen probleem. Klein talentje? Ook goed.

Het doel is om de leerlingen het plezier te laten voelen van muziek maken, samenwerken, talent te ontdekken en ontwikkelen. Samen wordt een lied gemaakt en daarbij kiezen zij een akkoordenschema, maken zij kennis met allerlei instrumenten, bedenken zij een tekst en misschien zelfs een bijpassend dansje.

Bazz is een door de wol geverfde muzikant, coach, presentator, workshopleider, bandpsycholoog…. Hij is zanger van BAZZOOKAS; met deze en andere bands heeft hij op bijna alle festivals en in de meeste popzalen gespeeld in binnen- en buitenland.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Lotte Lammers: lotte@duycker.nl. Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen. Er geldt een 0% BTW-tarief voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar.

Kosten zijn geldig op basis van beschikbaarheid in Podium Duycker. Bij workshops op locatie dient rekening gehouden te worden met aanvullende kosten voor benodigde materialen indien niet aanwezig.

Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen.