Ga direct naar inhoud

Martial Arts

Blauwe golf

Martial Arts, is een vechtkunst die bestaat uit vechttechnieken en Europese vechtkunsten. Het doel van vechtkunst is het met behulp van fysieke kracht of middelen een tegenstander verslaan, en tegelijkertijd jezelf verdedigen tegen een fysieke aanval. Veel oosterse vechtkunsten komen voort uit religies als Shinto, het taoïsme en het confucianisme. Andere vechtkunsten zijn gebaseerd op een erecode. Leerlingen leren de beginselen van de Europese vechtkunst, maar daarnaast zal er ook aandacht zijn voor de Hollywood stijl van martial arts zoals die in Hollywood films gebruikt en ingezet wordt.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Lotte Lammers: lotte@duycker.nl. Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen. Er geldt een 0% BTW-tarief voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar.

Kosten zijn geldig op basis van beschikbaarheid in Podium Duycker. Bij workshops op locatie dient rekening gehouden te worden met aanvullende kosten voor benodigde materialen indien niet aanwezig.

Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen.