Ga direct naar inhoud

Popmuziek is overal

Blauwe golf

Dit project van 6 – 8 lessen neemt leerlingen mee in de wereld van de popmuziek. Via popgeschiedenis, een ontmoeting met een professionele artiest en het zelf muziek maken wordt de basis van de popmuziek belicht. Het project wordt afgesloten met een bezoek aan een live concert in Podium Duycker.

Kosten:
Per klas:
De kosten voor 6 lessen van één uur door een professional (1 klas):
€ 1150,00 excl. reiskosten en 0% BTW voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar.

Vanaf meerdere uren en klassen op 1 dag worden de kosten lager.
Voor 2 lessen/ klassen op 1 dag zijn de kosten € 1.650,00 excl. reiskosten en 0% BTW voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar.

De kosten voor het popconcert in Duycker zijn in overleg.

Het project is per klas en iedere les duurt één uur. Bij voorkeur vinden er minimaal 2 lessen/klassen op een dag plaats, na elkaar. Les 7 is de afsluiting van het project en wordt ingevuld door de school. Les 8 is optioneel en bestaat uit het bezoeken van een popconcert in Duycker om de popmuziek live te beleven.

Het project is beschikbaar voor leerlingen vanaf groep 6 in het PO en voor het VO. De inhoud wordt aangepast op het leerniveau. De lessen vinden plaats op de school of in overleg bij Podium Duycker.

Ter illustratie een filmpje van een gelijk project wat plaatsvond bij De Effenaar.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Lotte Lammers: lotte@duycker.nl. Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen. Er geldt een 0% BTW-tarief voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar.

Kosten zijn geldig op basis van beschikbaarheid in Podium Duycker. Bij workshops op locatie dient rekening gehouden te worden met aanvullende kosten voor benodigde materialen indien niet aanwezig.

Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen.