Ga direct naar inhoud

Rhyming 'N Pimpin

Blauwe golf

Rapper Mc Pal (Paul Hanekamp) en graffiti-artist Dream (Brian Kersbergen) leren de deelnemers alle kneepjes van het vak op het gebied van rhyming ’n pimpin’. Als eerst geeft Pal de deelnemers een stoomcursus ‘Hoe schrijf ik een rap’, waarna de leerlingen aan hun eigen rap gaan werken. Deze wordt vervolgens gerepeteerd en opgenomen.

Terwijl Pal de raptracks gaat mixen neem Brian het balletje over. Na een korte introductie aan graffiti/street art gaan de deelnemers aan de slag met het ontwerpen van hun eigen CD hoes. Brian zal hierbij de nodige tips en tricks geven om tot een ‘dope’ sleeve (CD hoes) te komen.

Een workshop van 3 uur (maximaal 4) met als resultaat een eigen hip hop track op CD incl. een customized inlay.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Lotte Lammers: lotte@duycker.nl. Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen. Er geldt een 0% BTW-tarief voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar.

Kosten zijn geldig op basis van beschikbaarheid in Podium Duycker. Bij workshops op locatie dient rekening gehouden te worden met aanvullende kosten voor benodigde materialen indien niet aanwezig.

Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen.