Ga direct naar inhoud

Sleeve Art

Blauwe golf

Met de vraag in het hoofd; waar luisterde Rembrandt naar toen hij de nachtwacht schilderde of naar wat voor muziek luisterde Picasso? Kwam het idee ‘140 HITS IN ART van Klaas Wijnberg. Een project waarbij kunstenaars gevraagd werden hun favoriete nummer te illustreren/fotograferen.

Bij ‘Sleeve Art’ gaan leerlingen op ‘LP hoes’ grootte (32 x 32 cm) hun favoriete nummer vormgeven. Dit kan doormiddel van collage, potloodtekeningen, markers, fotografie.

Voordat we beginnen is er een kleine introductie waarin kort kunstgeschiedenis wordt verwerkt. Geheel op maat en spannend genoeg voor leerlingen van de middelbare school. Daarna gaat men aan het werk met als eindresultaat een expositie waarbij bezoekers de werken kunnen bekijken en zij de nummers aan de hand van een QR code beluisteren.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Lotte Lammers: lotte@duycker.nl. Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen. Er geldt een 0% BTW-tarief voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar.

Kosten zijn geldig op basis van beschikbaarheid in Podium Duycker. Bij workshops op locatie dient rekening gehouden te worden met aanvullende kosten voor benodigde materialen indien niet aanwezig.

Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen.