Ga direct naar inhoud

Theaterproject

Blauwe golf

Artquake organiseert voor middelbare scholieren uit het voortgezet onderwijs een productie op maat die naadloos aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen en de doelstellingen van CKV. Onder begeleiding van professionals werken de leerlingen toe naar een eigen eindvoorstelling die gepresenteerd zal worden aan publiek (ouders, leraren, medeleerlingen). Muziek, dans en theater spelen hierbij een belangrijke rol. Uiteraard is het mogelijk om nog meer kunstzinnige disciplines toe te voegen aan deze voorstelling. In 30 uur, het liefst verdeeld over 1 of 2 weken, werken de leerlingen toe naar een voorstelling die plaats zal vinden in Podium Duycker.

Uiteraard is er ruimte voor aangepassingen in de organisatie, bijvoorbeeld wanneer u de repetities of de eindvoorstelling in school wilt laten plaatsvinden, een andere tijdsindeling is natuurlijk ook bespreekbaar.

Bekijk de aftermovie van het Theaterproject Hoofdvaartcollege 2014

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Lotte Lammers: lotte@duycker.nl. Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen. Er geldt een 0% BTW-tarief voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar.

Kosten zijn geldig op basis van beschikbaarheid in Podium Duycker. Bij workshops op locatie dient rekening gehouden te worden met aanvullende kosten voor benodigde materialen indien niet aanwezig.

Het is mogelijk om met de Cultuurkaart te betalen.