Ga direct naar inhoud

Ageeth de Haan - If you're happy (and you know it)

Engels interactief liedjesprogramma voor op scholen met lesbrief en CD!

Blauwe golf

Zingend Engels leren

In dit interactieve liedjesprogramma zingt Ageeth samen met het publiek de leukste Engelstalige kinderliedjes, zoals Old MacDonald had a farm, Itsy Bitsy Spider, Head shoulders, knees and toes. Het programma is laagdrempelig en heeft een gezellige sfeer. Kinderen kunnen meteen meedoen en de kans is groot dat ze snel nieuwe Engelse woorden leren. Ageeth wordt begeleid door Frans Groen op gitaar.

Het liedjesprogramma is gebaseerd op het boekje met cd If you see a crocodile. Hierop staan de 25 leukste Engelse kinderliedjes, gezongen door Ageeth de Haan. Dit liedjesprogramma is geschikt voor scholen, bibliotheken en andere locaties, zowel binnen als buiten. In 2015 speelde Ageeth If you're happy (and you know it!) in China op het International Silk Road Festival in Xian.

Een mix van kleinkunst, pop en jazz
Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar en hun families. Haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz, aansprekend voor jong en oud. Ageeth communiceert via allerlei muziekstijlen en weet met haar zangstem een magische sfeer te creëren. In tekst en muziek staat de beleving centraal, wat leidt tot poëtische, grappige en ontroerende momenten. Een voorstelling van Ageeth is een ervaring voor het hele gezin: samen genieten en met een glimlach de zaal verlaten.

Er is een lesbrief beschikbaar.