Ga direct naar inhoud

Coderen & robotica met Dash & Dot

Blauwe golf

Dash & Dot zijn twee robots die kinderen helpen bij het leren programmeren.

De robots zijn ontwikkeld voor kinderen tussen de 5 en de 12 en kunnen volledig zelfstandig door kinderen bestuurd worden.
Aan de hand van vier gratis codeer apps (beschikbaar voor IOS en Android) leren kinderen alle fundamentele stappen voor deze taal van de toekomst.
Onderwerpen zoals creatieve probleemoplossing, rekenvaardigheden, algoritmes of zelf muziek maken, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Afhankelijk van leeftijd en ervaring kunnen andere apps worden aangeboden aan kinderen met telkens nieuwe uitdagingen.

Spelenderwijs ontdekkend leren
Door kinderen te laten spelen en werken met Dash & Dot leren zij op een speelse en educatieve manier de vaardigheden van het coderen. Dash & Dot zorgen ervoor dat de creativiteit en verbeelding van kinderen tot leven komen.

De workshop
Tijdens de Dash & Dot workshop maakt uw klas kennis met de robots. Aan de hand van de leeftijd en ervaring van de leerlingen stellen we een workshop op maat samen voor uw klas. Dit doen we uiteraard in overleg met de leerkracht.

Meer Dash & Dot
Naast de speciaal ontwikkelde apps is er voor Dash & Dot ook lesstof beschikbaar. Hiermee zijn er eindeloze mogelijkheden voor de ontwikkeling van ieder kind. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden van Dash & Dot bij u op school?
Informeer bij 21ToolKit naar de mogelijkheden!