Ga direct naar inhoud

Kunsteducatie

Blauwe golf

Artwise geeft kunstworkshops aan scholen, op festivals, in buurthuizen en op de naschoolse opvang. We bieden diverse uitgewerkte workshops aan, waarin een kunsttechniek centraal staat. Veel van de workshops slaan een brug naar andere vakken, zodat we leren hoe kunst en creativiteit betekenis kunnen hebben voor andere vakken (en voor de wereld!). In onze workshops zetten we kinderen als het ware een kunstbril op doordat we technieken en creatieve tools aanreiken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er geen goed of fout bestaat: de creativiteit van het kind staat centraal. Ieder resultaat wordt gepresenteerd in de vorm van een expositie, fotoboek of weblog.

Vaste aanbod kunstworkshops:
1. Bouw je eigen mini-museum

2. Zelfportret van top tot teen

3. Monoprinten (druktechniek) 

4. Portret van de toekomst

5. Historische schilderijen

6. Teken een panorama

7. Zelf verf maken

8. Mix and match collage-techniek

9. Animatiefilmpje maken

10. Groeten van!
11. Kunstkaarten maken en versturen

12. Out of the box

Kijk voor meer informatie op www.artiwse.nu.

Workshops op maat
We houden ervan om alles van A tot Z voor de school/instelling te organiseren, maar mocht de school/instelling zelf wensen hebben, kan dat natuurlijk!
Kunstworkshops kunnen aansluiten op een kunstthema, sociaal thema of een vakoverstijgend project. Kunstworkshops kunnen uit een lessenserie bestaan die aansluiten op kerndoelen binnen de kunstvakken.

Neem voor workshops op maat contact met ons op: info@artwise.nu.