Ga direct naar inhoud

Portret van de toekomst

Blauwe golf

De workshop
“Hoe zie jij er over 30 jaar uit?” is de vraag die centraal staat tijdens de workshop portret van de toekomst. We beginnen de workshop met een vragenlijst over de toekomst, waarbij niet alleen vragen over de leerlingen, maar ook vragen over hoe de wereld er in de toekomst uit zal zien aan bod komen. De leerlingen leren portrettekenen en schilderen zichzelf vervolgens in een wereld over 30 jaar.
Anatomie, biologie, portrettekenen

Voor wie? Scholen: groep 3 t/m 8, NSO, festivals en buurthuizen
Waar? Wij komen naar de locatie toe.

Artwise geeft kunstworkshops aan scholen, op festivals, in buurthuizen en op de naschoolse opvang. We bieden diverse uitgewerkte workshops aan, waarin een kunsttechniek centraal staat. Veel van de workshops slaan een brug naar andere vakken, zodat we leren hoe kunst en creativiteit betekenis kunnen hebben voor andere vakken (en voor de wereld!).

In onze workshops zetten we kinderen als het ware een kunstbril op doordat we technieken en creatieve tools aanreiken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er geen goed of fout bestaat: de creativiteit van het kind staat centraal. Ieder resultaat wordt gepresenteerd in de vorm van een expositie, fotoboek of weblog.