Ga direct naar inhoud

Dans

Dance it yourself!

Blauwe golf

Iedereen kan dansen! Je moet het alleen durven. De dansdocenten van Cultureel verschil weten hoe ze de leerlingen aan het dansen krijgen. Wij bieden de volgende stijlen aan:

Breakdance
Leer de basis van breakdance. Doe de vetste moves, oefen de moeilijkste tricks en leer dat ook nog eens op de maat in een dans te verwerken. Dat is breakdance!

Urban/ hiphop dans
Aan het begin van de les bespreekt onze docent wat de leerlingen op dit moment veel luisteren op muzikaal gebied. Vervolgens gaat de groep aan de slag op die muziek met het maken van een eigen choreografie.

Popping
Poppin gaat om totale controle over de spieren in je lichaam. Leer bewegen als een robot en beweeg al je lichaamsdelen los van elkaar door je spieren te spannen. Deze workshop moet je gewoon over je heen laten komen. Onze docent leert de leerlingen de basis van popping aan en laat de deelnemers zelf een choreografie maken.

Modern
Moderne dans gaat over theatraal dansen met een aantal terugkerende basiselementen. Bij deze workshop zetten de leerlingen onder begeleiding van een moderne dansdocent een eigen choreografie in elkaar.

De volgende praktische informatie is van toepassing op alle dans gerelateerde workshops:

Leerjaar: Alle leerjaren
Niveau: Alle niveaus
Workshop lengte: minimaal 1 uur
Max. aantal leerlingen per workshops: 20
Benodigdheden vanuit de school: Ruim lokaal / gymzaal, geluidsinstallatie met mini-jack
Workshop prijs: Op aanvraag, zodat wij maatwerk kunnen leveren