Ga direct naar inhoud

VaarWel

Een muzikaal avontuur over een zee van dromen.

Blauwe golf

Een groot, leeg strand. Een oceaan die golft en klotst.
De wind waait de mensenstemmen weg.
Een onverwachte ontmoeting met een zeebeest dat spettert en briest.
We springen samen in het diepe, verruilen het strand voor het blauwe land.
We vieren de vriendschap, al is het maar voor even.
Tot je weer moet gaan.

Vaarwel!

VaarWel is een beeldende muziektheatervoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar, geïnspireerd op het prentenboek De Kleine Walvis van Benji Davies.

Een fantasierijke voorstelling over verlangens voelen, en missen moeten. Over vrienden vinden en afscheid nemen. Voor iedereen die zich weleens alleen voelt.

MALOU VAN SLUIS
Malou van Sluis maakt intieme, eigenzinnige, beeldende en fantasierijke voorstellingen waarbij het publiek dicht op de huid van de actrice zit. Malou maakt en speelt theater voor kleine en grote mensen.

Eerder maakte zij de succesvolle solo voorstelling Op zoek naar het Huilmeisje (3+) , de voorstelling We hebben er een geitje bij (2+) en de voorstelling In de Verte (2+) i.s.m. Judith Sleddens waarmee ze nu door België reist. In de Verte speelde in 2015 op het Silk Road International Arts Festival in Xian, China, en speelde op het Theaterfestival in Amsterdam.

"Malou kan als geen ander met weinig woorden, middelen en mooie bewegingen de kinderen meenemen op een wonderlijke reis. [..] Haar voorstellingen zijn inhoudelijk sterk en hebben een hoge spelkwaliteit." Ingrid Wolff - artistiek leider Festival 2 Turven Hoog.

Er is een lesbrief beschikbaar.