Ga direct naar inhoud

Maya zingt de wereld rond

Liedjes met herkenbare thema's op muziek uit alle windstreken

Blauwe golf

Zangeres Maya Link, bekend van muziektheater gezelschap Samba Salad, maakt haar solo debuut met een intieme voorstelling voor het vindingrijke kind.

Ga mee en ontdek dat alles mogelijk is met je fantasie! De wereld is rond en als je gewoon recht door gaat, kom je vanzelf wel weer terug waar je begon. Gewoon je neus achterna, dan beleef je pas echt avontuur. De hele voorstelling tovert Maya uit haar magische koffer. Al zingend tovert zij wolken weg, blaast met gemak bellen in een onderwaterwereld en telefoneert naar huis met een banaan in de jungle. In je hoofd kan alles!

De liedjes met herkenbare thema’s van o.a. Samba Salad worden begeleid door muzikant Tim Aarnoutse. De geluiden van zijn bijzondere muziekinstrumenten vormen het decor van deze vrolijke ontdekkingstocht. Samba, jazz, swing, pop, folk en vele andere muziekstijlen nemen je mee op reis. Ga je mee?

MAYA LINK

Na jarenlange voorstellingen te hebben gespeeld met Samba Salad zet Maya Link een volgende stap in deze solo voorstelling. Ook blijft ze nog vast onderdeel van de voorstellingen van Samba Salad. In 2016 heeft Maya de Rabobank Cultuurprijs categorie podiumkunsten gewonnen en de publieksprijs van het Noord-Hollands Dagblad en de Alkmaarsche Courant.
Maya is zangeres, actrice, danseres, theater & muziek docent, organisator, muziekprogrammeur, theatermaker en songwriter. Haar veelzijdigheid brengt haar in contact met veelzijdige mensen, projecten en plekken. Al deze disciplines hebben vooral één ding met elkaar gemeen, en dat is het podium. Mensen ontroeren, laten lachen, laten dansen, in beweging brengen, een spiegel voorhouden, het kind in ze naar boven halen en ze iets bijzonders meegeven. Van alle mensen zijn kinderen haar favoriet en ze neemt hen graag mee in haar fantasie.