Ga direct naar inhoud

Workshop Ukelele

Geen groter geluk dan zo'n kleine uk!

Blauwe golf
Aanbieder

Nog nooit een instrument bespeeld? Geen probleem! In 90 creatieve en speelse minuten leer je samen met Peter Hendriks een liedje strummen op dit super easy minigitaartje uit Hawaï. Muziekmaken is heerlijk verbindend en in een groep nieuwe dingen leren geeft ook nog eens veel lol. Vier akkoordjes en twee, soms drie vingers is all it takes! Veel gemakkelijker dan een gitaar, echtwaar! Wedden dat je na deze aanstekelijke workshop de uk meeneemt je klas in?

Superleuk als teambuilding activiteit, of als energizer voor een studiedag! Ook te combineren met het liedjesprogramma: Liedjes met Peter. 

Peter Hendriks is zanger, gitarist, liedjesschrijver en acteur. Met zijn liedjes zet hij kinderen van 4 tot 7 jaar (en ook volwassenen) in beweging en brengt ze op speelse wijze de liefde voor muziek en taal bij. Hij begeleidt zichzelf daarbij met gitaar en ukelele. Peter deed de PABO. Stond voor de klas, in regulier en Speciaal Onderwijs. Daar sloegen zijn liedjes en manier van optreden enorm aan. Hij werkte lange tijd samen met Dirk Scheele en maakte een aantal solo-voorstellingen voor Impresariaat Uit De Kunst. Gewoon op school, in de klas of in het theater speelde hij muziektheatervoorstellingen (zoals "De Tovervis", naar het sprookje van Grimm.) Hij bracht 3 CD's uit via platenmaatschappij Mirasound B.V. uit Amersfoort.

www.peterhendriks.org