Ga direct naar inhoud

Docententrainingen

mediawijze leerlingen hebben mediawijze docenten nodig

Blauwe golf

Het sturen, coachen en klaarstomen van digital natives die opgroeien in een dynamische mediasamenleving is complex en vereist docenten en leerkrachten met 21e eeuwse vaardigheden. Beeld en Geluid wil bijdragen aan de (verdere) ontwikkeling van mediawijze leraren.

We ondersteunen docenten en leerkrachten die hun mediakennis en -vaardigheden willen vergroten en vol vertrouwen in willen zetten. Dat doen we in meetups met vakgenoten en praktische trainingen, die direct in de klas zijn toe te passen. Dat doen we vaak en graag met partners zoals Kennisnet en Mediawijzer.net.

Coming up
De eerstvolgende docententraining vindt plaats op vrijdag 23 november 2018, tijdens de Week van de Mediawijsheid. Meer informatie volgt later. Meld je HIER aan voor de onderwijsnieuwsbrief om niets te missen.

Training op maat
Beeld en Geluid legt de focus tijdens deze trainingen op docenten uit de onderbouw van het Voortgezet Onderwijs, maar kan voor diverse niveaus een training of studiedag op maat maken. Heb jij met jouw team behoefte aan specifieke informatie of training? Neem gerust contact op.

Contact
T 035 – 677 5444 (maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur)
E evenementen@beeldengeluid.nl

Kijk hier voor een overzicht van eerdere docententrainingen.