Ga direct naar inhoud

Videoclip, lidpub basisschool laten maken

in combinatie met een schoollied laten maken

Blauwe golf

Een goede manier om (nieuwe) ouders te informeren over de sfeer en de visie van uw school is door een videoclip over uw school te laten maken. Het schoollied bij deze videobeelden zorgt ervoor dat het karakter van de school nog krachtiger naar voren komt. In woord en beeld wordt zo duidelijk waar uw school voor staat. Schoollied.com werkt hiervoor samen met een professionele videograaf Vidi-Jop productions.

Afhankelijk van uw wensen en budget is het mogelijk om te kiezen uit verschillende soorten videoclips.

Videoclip bij het schoollied: Sfeerimpressie basisschool
Een goede manier om (nieuwe) ouders een kijkje te geven in uw school is door een videoclip over uw school op te laten nemen. Het schoollied bij deze videoclip zorgt ervoor dat het karakter van de school nog krachtiger naar voren komt. De focus ligt hierbij op het overbrengen van de sfeer, de beleving en het gevoel dat past bij uw school. Het resultaat is een krachtige sfeerimpressie van uw school waarin alle kinderen van uw school in beeld komen. Het schoollied wordt onder deze clip gemonteerd en maakt het af tot een geheel. Uitstekend geschikt voor een kijkje in de school en ouders enthousiast te maken voor uw school.

Videoclip bij het schoollied: Inhoudelijke videoclip basisschool
De focus ligt op het overbrengen van de kernwaardes van uw school. Het resultaat is een krachtige inhoudelijke video waarin de visie van de school naar voren komen. Er wordt in beeld wordt gebracht waar uw school voor staat, wat uw school uniek maakt. Het verhaal kan worden ondersteund met quotes van ouders, leerlingen en/of uw teamleden. De video kan indien gewenst ondersteund worden door teksten in beeld te laten komen. In woord en beeld wordt zo duidelijk waar uw school voor staat. Het schoollied wordt onder deze clip gemonteerd en maakt het af tot een geheel. Uitstekend geschikt om de kernwaardes in beeld te brengen, ouders een kijkje in de school te geven en ouders enthousiast te maken voor uw school.

Videoclip bij het schoollied: Lidpub basisschool
Een leuke activiteit waaraan de hele school kan deelnemen, is het opnemen van een lipdub bij uw schoollied. Een lipdub is een videoclip die bestaat uit één lang shot, waarin de kinderen en leerkrachten het schoollied playbacken. Terwijl het lied wordt geplaybackt, worden er dansjes en toneelstukjes gedaan en andere gekke dingen om de videoclip zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De camera legt een vooraf bedacht parcours af en eindigt in een centrale ruimte waar iedereen bij elkaar komt en massaal een leuze scandeert om de school aan te prijzen.

Wat kun je met een lipdub?
*Kinderen leren om buiten de kaders te denken;
*Leerlingen zich bewust laten worden van de sterke kanten van de school;
*Kinderen leren denken voor de groep (in plaats van alleen voor zichzelf);
*Plezier hebben;
*De school promoten;
*Sociale media inzetten;
*Samenwerken aan een project;
*Cohesie in de groep vergroten;
*Talenten van leerlingen aanboren;
*Doorzettingsvermogen vergroten.

Schoollied.com
www.schoollied.com
info@schoollied.com
06-51792319 (Maarten Appel)
06-36102529 (Laurens van Vliet)