Ga direct naar inhoud

Daar komen de dieren

Ageeth de Haan, een mix van kleinkunst, pop en jazz

Blauwe golf

Ageeth de Haan maakte samen met het Wereld Natuur Fonds de voorstelling Daar komen de dieren. In deze voorstelling wordt het publiek ondergedompeld in de leefomgeving van jonge wilde dieren en hun ouders. Prachtige wildlife beelden, die geprojecteerd worden op grote schermen, vormen het decor van dit bijzondere muziektheaterprogramma. Met speciaal hiervoor gecomponeerde muziek brengt Ageeth met haar muzikanten beeld en livemuziek samen. Zoals we van haar gewend zijn, is er ook veel interactie met het publiek. Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ouders en grootouders zullen zeker meegenieten. “Kijk, daar komen ze: de giraffen, de olifanten, de apen en nog veel meer wilde dieren.”

In de media
‘Eenvoudig en mooi. […] Aanstekelijke liedjes. […]. Voor peuters en kleuters is deze voorstelling perfect!’ – Kind Magazine
‘Een prettig ongedwongen safari. […] Aanstekelijk, ook voor de ouders. […] Ageeth heeft een prettige ongedwongenheid waarmee ze de kinderen meeneemt.’ – Theaterkrant

Er is een lesbrief beschikbaar.

Over Ageeth de Haan
Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar, haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz. Op een prettige en ongedwongen wijze vangt ze binnen een paar seconden de aandacht van zelfs het allerjongste publiek én weet ze deze moeiteloos vast te houden. De muziek van Ageeth is geliefd bij muziekliefhebbers van jong tot oud. Begeleid door ervaren muzikanten bezingt Ageeth het leven in poëtische, grappige en ontroerende liedjes, waarbij er veel interactie is met het publiek. Haar liedjes zijn herkenbaar en pakkend door haar unieke stemklank en de aanstekelijke melodieën. Het publiek verlaat de zaal dan ook altijd met een glimlach en hoogstwaarschijnlijk met een liedje dat nog even blijft hangen.
Ageeth de Haan is ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds (WNF) en jurylid van de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied 2019.