Ga direct naar inhoud

Studio Bock&Baas - Loverboys

Vernieuwd, verfijnd en doortrapt. Dat zijn de loverboys van nu.

Blauwe golf

Chris heeft het goed voor elkaar. Ze heeft leuke ouders en een leuk vriendje, Pieter. Op school trekt ze veel op met haar vriendin Kim, die alles net nog iets leuker en spannender weet te maken. Kim zorgt ervoor dat Chris Dave leert kennen.

Dave is heel anders dan Pieter. Hij is stoer, spannend en avontuurlijk. Chris chat wat met hem via Facebook en ze zet de webcam aan. Ze maakt een afspraakje met Dave om hem te ontmoeten - gewoon voor de lol en uit nieuwsgierigheid. Dit lijkt allemaal heel leuk, maar toch krijgt ze een raar gevoel bij Dave. Er klopt iets niet. Wie is hij en hoe goed kent Kim hem eigenlijk? Chris wil het contact met Dave verbreken, maar Dave heeft een heel ander plan. Gelukkig heeft ze Kim nog, haar beste vriendin. Maar is Kim wel wie ze lijkt…

Loverboys - Net als je denkt ze door te hebben, veranderen ze hun methodes. De tijd van cadeaus en meiden verliefd maken is voorbij. De nieuwe generatie loverboys pakt het heel anders aan. Loverboy laat je kennis maken met de loverboys van nu.

Na de voorstelling stappen de acteurs uit hun rol en gaan aan de hand van stellingen het gesprek aan met de leerlingen. Aan de orde komen vragen als: hoe gaan de loverboys van nu te werk? Hoe kun je voorkomen dat je slachtoffer wordt van een loverboy? Wat moet je doen als het te laat is?

Deze voorstelling is alleen voor meiden.

Verdieping

Naast de voorstelling met nabespreking biedt Studio Bock&Baas lessen aan ter verdieping op het actuele thema. Deze lessen worden verzorgd door één van de acteurs die zich gespecialiseerd heeft in het onderwerp. De lessen zijn op maat voor elk niveau. Informeer bij STT-Produkties naar de mogelijkheden.


Regie: Malou van Sluis
Tekst: Theater Thot
Spel: Lusanne Arts, Julia van der Pas, Tom Afman/Rik Witteveen
Foto: Lize Kraan